Buro INNOVA maakt werk van uw project!

Bij een eerste vrijblijvend kennismakingsgesprek luisteren wij naar je wensen en verwachtingen.  Op basis daarvan wordt een beeld gevormd.  Dan bespreken we hoe we verder kunnen samenwerken en wat buro INNOVA voor jou kan betekenen.

Van zodra je ons het vertrouwen geeft gaan we concreet aan de slag.  Eventueel contacteren we een (interieur)architect als dat nodig blijkt.  Indien gewenst doen we beroep op ons netwerk van (interieur)architecten.  We vragen offertes op bij verschillende aannemers. We brengen alle info samen, bespreken deze samen en we geven advies.

Wanneer alles 100% duidelijk is en je de goedkeuring hebt gegeven, worden de werken volgens de vooropgestelde planning uitgevoerd.

Tijdens het ganse project zijn wij je vaste aanspreekpunt.  We volgen alles nauwgezet op tijdens elke fase van de werkzaamheden.  We organiseren werfvergaderingen, maken de werfverslagen op, coördineren de werken en koppelen alles naar je terug.  Op die manier ben je steeds op de hoogte van de actuele stand van zaken.  Neem contact op met buro INNOVA.

buro innova

Bij werken waar een architect nodig is of een interieur project waar graag een interieurarchitect gewenst is, kunnen we  beroep doen op ons eigen netwerk van (interieur)architecten. Hebben jullie reeds een architect of interieurarchitect?  Dan werken we uiteraard met veel plezier samen met hen om het project verder uit te bouwen.

buro innova

Vanaf dag één van de werken wordt een nauwe opvolging gegarandeerd.  Wij staan in voor de communicatie tussen jou en de verschillende aannemers.  Wij zijn het aanspreekpunt voor de eventuele onverwachte probleemsituaties die kunnen ontstaan tijdens de werken.  We bespreken deze samen, leggen alternatieven voor en komen zo tot een oplossing.