Bij ons kan je terecht voor al jouw grote en kleine bouw- en renovatieprojecten. Voor zowel nieuwbouw als renovatiewerken (inrichten zolder, renovatie keuken, badkamer, leefruimte, etc).

Welke stappen gebeuren er in een totaalrenovatie?

Renoveren doe je niet zomaar in een vingerknip. Hier komen besprekingen en afspraken aan vooraf vooraleer de eerste werken worden uitgevoerd. We zetten de verschillende stappen bij een totaalrenovatie graag op een rijtje:

1. Overleg met de klant

We zitten samen met de klant waarbij we dan de wensen en verwachtingen bespreken. Zodat iedereen volledig op de hoogte is van wat de verschillende stappen zijn in het proces en een duidelijk beeld te hebben van het eindresultaat.

2. Opvragen offertes

Bij een totaalrenovatie hebben we te maken met verschillende aannemers. Wij zorgen ervoor dat dit allemaal gecoördineerd verloopt. Ook het opvragen van de offertes bij de aannemers nemen wij op ons. Eenmaal we deze hebben ontvangen bespreken we deze samen met de klant en geven wij deskundige toelichting bij de opties.

3. Uitvoer project

Eenmaal de plannen zijn afgesproken en de aannemers zijn gekozen begint de uitvoer van het project. Ter plaatste volgen we alles nauwgezet op en communiceren we op regelmatige basis naar de klant zodat ook zij weten in welke fase de werken zitten. Bereikbaarheid en communicatie is in deze fase zeer belangrijk. Niet enkel tussen ons en de aannemers, maar ook naar de klant toe.

4. Oplevering project

Alle renovatiewerken zijn voorbij! De klant is blij dat ze opnieuw hun woning kunnen betrekken. Ook nadat de oplevering heeft plaatsgevonden blijven we nog steeds ter beschikking!