Buro Innova is gespecialiseerd in totaalprojecten in de renovatie . Je kan voor zowel nieuwbouw als renovatiebouw bij ons terecht. Ons doel is om jouw bouwproject zo vlot mogelijk te laten verlopen, zodat jij je geen zorgen hoeft te maken.

Ons bedrijf bestaat nog maar twee jaar, maar we hebben reeds tien jaar ervaring in deze branche. We weten dus wat nodig is om een project succesvol te laten verlopen. Te vaak zijn er bouwprojecten die moeizaam vooruitgaan omdat de communicatie stokt, daar maken wij het verschil. Voor ons is duidelijke communicatie de basis. Wij zorgen ervoor dat aannemers op een heldere manier met elkaar communiceren, zodat het bouwproject op een vlotte manier afgewerkt kan worden.

Wij houden rekening met de wensen van de klant en bieden een antwoord op maat. We vragen offertes op bij aannemers, doen de administratie en geven advies, waardoor de klant zich amper zorgen hoeft te maken. Ben je overtuigd van onze manier van werken? Aarzel dan niet om ons te contacteren. Dat kan telefonisch via dit nummer 0485 85 45 63, of via mail: info@buroinnova.be